Publikavimo data: 2025-08-21
Vištienos filė greipfrutų padaže
Labai pikantiškas ir neįprastas patiekalas su puikiais citrusinių vaisių natomis ir švelnia mėsa.
Žingsnis 1
Perpjaukite greipfrutą, kiek įmanoma pašalinkite plėvelę ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Išlydykite sviestą, sudėkite greipfrutą ir medų, troškinkite 8 minutes nuolat maišydami.
Žingsnis 3
Į padažą suberkite smulkintą česnaką ir dar 2 minutes kaitinkite ant ugnies.
Žingsnis 4
Supjaustykite filė plonais griežinėliais ir kepkite keptuvėje 5-7 minutes, kol pabals,
Žingsnis 5
Užpilkite filė paruoštu greipfrutų padažu ir troškinkite dar 5-7 minutes, kol iškeps.
Kategorijos