Vištienos filė greipfrutų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Vištienos filė greipfrutų padaže

Labai pikantiškas ir neįprastas patiekalas su puikiais citrusinių vaisių natomis ir švelnia mėsa.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė greipfrutų padaže Žingsnis 1
Perpjaukite greipfrutą, kiek įmanoma pašalinkite plėvelę ir supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Vištienos filė greipfrutų padaže Žingsnis 2
Išlydykite sviestą, sudėkite greipfrutą ir medų, troškinkite 8 minutes nuolat maišydami.

Žingsnis 3

Vištienos filė greipfrutų padaže Žingsnis 3
Į padažą suberkite smulkintą česnaką ir dar 2 minutes kaitinkite ant ugnies.

Žingsnis 4

Vištienos filė greipfrutų padaže Žingsnis 4
Supjaustykite filė plonais griežinėliais ir kepkite keptuvėje 5-7 minutes, kol pabals,

Žingsnis 5

Vištienos filė greipfrutų padaže Žingsnis 5
Užpilkite filė paruoštu greipfrutų padažu ir troškinkite dar 5-7 minutes, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos