Vištienos filė grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Vištienos filė grietinėlės padaže

Vištienos filė sunku sugadinti, tačiau ją galima pagerinti. Nusprendėme tai padaryti grietinėlės padažu su svogūnais ir česnakais. Kepimo metu grietinėlė šiek tiek prisotins filė gabalėlius, todėl jie taps minkštesni ir sultingesni. Virdami vištienos filė padaže pabandykite paeksperimentuoti su priedais: įpilkite kario, itališkų žolelių arba šiek tiek pomidorų pastos, kad pagyvintumėte vištienos filė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos filė grietinėlės padaže Žingsnis 1
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apie 1 minutę pakepinkite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 2

Vištienos filė grietinėlės padaže Žingsnis 2
Sudėkite vištienos filė ir kepkite viską kartu 4 minutes, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 3

Vištienos filė grietinėlės padaže Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę, įberkite druskos, išmaišykite ir ant silpnos ugnies troškinkite apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos