Publikavimo data: 2024-03-23
Vištienos filė grietinėlės padaže
Vištienos filė sunku sugadinti, tačiau ją galima pagerinti. Nusprendėme tai padaryti grietinėlės padažu su svogūnais ir česnakais. Kepimo metu grietinėlė šiek tiek prisotins filė gabalėlius, todėl jie taps minkštesni ir sultingesni. Virdami vištienos filė padaže pabandykite paeksperimentuoti su priedais: įpilkite kario, itališkų žolelių arba šiek tiek pomidorų pastos, kad pagyvintumėte vištienos filė.
Žingsnis 1
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apie 1 minutę pakepinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Sudėkite vištienos filė ir kepkite viską kartu 4 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę, įberkite druskos, išmaišykite ir ant silpnos ugnies troškinkite apie 10 minučių.
Kategorijos