Publikavimo data: 2024-03-24
Vištienos filė grietinės padaže su česnakais
Grietinė yra skanus rauginto pieno produktas. Jis normalizuoja virškinimo sistemą, skatina smegenų veiklą, stiprina kaulus ir dantis. Vištiena - tai maistinga, gero skonio mėsa, turinti daug baltymų ir mikroelementų, būtinų normaliai žmogaus veiklai. Du naudingi produktai susijungė į nepaprastai skanų duetą, kuris bent kartą turi apsilankyti ant jūsų stalo.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite 1-1,5 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite petražoles ir česnakus.
Žingsnis 4
Į dubenį sudėkite grietinę ir įberkite petražolių.
Žingsnis 5
Į dubenį taip pat įberkite česnako, druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Išmaišykite dubens turinį.
Žingsnis 7
Vištieną sudėkite į įkaitintą ir iš anksto augaliniu aliejumi pateptą keptuvę.
Žingsnis 8
Kepkite, kol vištiena pabals. Sudėkite svogūnus.
Žingsnis 9
Kepkite, kol svogūnai taps permatomi. Suberkite miltus.
Žingsnis 10
Kepkite dar 2-3 minutes ir tik tada supilkite padažą.
Žingsnis 11
Išmaišykite keptuvės turinį. Virkite ant silpnos ugnies 5 minutes.
Kategorijos