Vištienos filė grietinės padaže su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais

Grietinė yra skanus rauginto pieno produktas. Jis normalizuoja virškinimo sistemą, skatina smegenų veiklą, stiprina kaulus ir dantis. Vištiena - tai maistinga, gero skonio mėsa, turinti daug baltymų ir mikroelementų, būtinų normaliai žmogaus veiklai. Du naudingi produktai susijungė į nepaprastai skanų duetą, kuris bent kartą turi apsilankyti ant jūsų stalo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite 1-1,5 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 3

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite petražoles ir česnakus.

Žingsnis 4

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais Žingsnis 4
Į dubenį sudėkite grietinę ir įberkite petražolių.

Žingsnis 5

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais Žingsnis 5
Į dubenį taip pat įberkite česnako, druskos ir pipirų.

Žingsnis 6

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais Žingsnis 6
Išmaišykite dubens turinį.

Žingsnis 7

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais Žingsnis 7
Vištieną sudėkite į įkaitintą ir iš anksto augaliniu aliejumi pateptą keptuvę.

Žingsnis 8

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais Žingsnis 8
Kepkite, kol vištiena pabals. Sudėkite svogūnus.

Žingsnis 9

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais Žingsnis 9
Kepkite, kol svogūnai taps permatomi. Suberkite miltus.

Žingsnis 10

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais Žingsnis 10
Kepkite dar 2-3 minutes ir tik tada supilkite padažą.

Žingsnis 11

Vištienos filė grietinės padaže su česnakais Žingsnis 11
Išmaišykite keptuvės turinį. Virkite ant silpnos ugnies 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos