Vištienos filė, kepta su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos filė, kepta su grybais

Vištienos filė, kepta su grybais, yra paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas, kurį galima patiekti su virtais ryžiais, bulvių koše ar kitais garnyrais. Pagal šį receptą su grybais virta vištiena būna labai sultinga, skani ir kvapni. Puikus patiekalas savaitės dienos pietums ar vakarienei, išbandykite!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė, kepta su grybais Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Vištienos filė, kepta su grybais Žingsnis 2
Vidutinio dydžio grybus supjaustykite į 4-6 dalis.

Žingsnis 3

Vištienos filė, kepta su grybais Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite vištienos filė, kol lengvai paruduos, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 4

Vištienos filė, kepta su grybais Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir svogūnus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos