Vištienos filė keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Vištienos filė keptuvėje

Kepta, virta, kepta ar troškinta vištienos filė keptuvėje yra greitas ir skanus patiekalas, todėl šaldiklyje visada yra vištienos. Tačiau ji vertinama ne tik dėl paruošimo greičio. Pavyzdžiui, vištienos krūtinėlėje yra minimalus cholesterolio kiekis (mažiau jo turi tik žuvis), be to, joje yra niacino - mūsų nervų ląstelių lazdelės. Taigi nenustebkite, jei keptuvėje paruošti filė griežinėliai jus veiks raminamai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (42 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė keptuvėje Žingsnis 1
Kepkite vištienos filė keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi (po 5 min. iš kiekvienos pusės) ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos