Vištienos filė po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištienos filė po kailiu

Skani krūtinėlė, būna sultinga, o ne sausa.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė po kailiu Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę sumuškite plaktuvu.

Žingsnis 2

Vištienos filė po kailiu Žingsnis 2
Apšlakstykite sojų padažu, trupučiu druskos ir palikite 5-10 minučių.

Žingsnis 3

Vištienos filė po kailiu Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą ir garstyčias, išspauskite česnaką.

Žingsnis 4

Vištienos filė po kailiu Žingsnis 4
Į dubenį suberkite tarkuotą sūrį.

Žingsnis 5

Vištienos filė po kailiu Žingsnis 5
Į dubenį suberkite smulkiai supjaustytus pomidorus ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Vištienos filė po kailiu Žingsnis 6
Sudėkite filė į kepimo indą ir tolygiai aptepkite sluoksniu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos