Publikavimo data: 2024-02-04
Vištienos filė pomidorų padaže su pupelėmis receptas
Dauguma mūsų mėgsta vištienos filė, nes ją patogu ir lengva gaminti. Tačiau net ir ji ilgainiui nusibosta, todėl turime sugalvoti naujų jos gaminimo būdų. Ir mes tai padarėme! Pomidorų padažas, raudonosios pupelės ir mocarela - šie trys produktai vištienos filė padarys švelnesnę ir sultingesnę, tokią, kokią mėgstate!
Žingsnis 1
Supjaustykite filė į tris dalis. Nulupkite svogūną ir česnaką ir susmulkinkite. Smulkiai supjaustykite sūrį.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite vištienos filė, kol iš visų pusių taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką. Sudėkite pupeles, pomidorų pastą, vandenį, druską ir pipirus ir išmaišykite. Ant griežinėliais supjaustyto sūrio sudėkite vištienos filė.
Žingsnis 4
Viską 15 minučių troškinkite uždengę dangčiu, tada patiekite.
Kategorijos