Vištienos filė pomidorų padaže su pupelėmis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Vištienos filė pomidorų padaže su pupelėmis receptas

Dauguma mūsų mėgsta vištienos filė, nes ją patogu ir lengva gaminti. Tačiau net ir ji ilgainiui nusibosta, todėl turime sugalvoti naujų jos gaminimo būdų. Ir mes tai padarėme! Pomidorų padažas, raudonosios pupelės ir mocarela - šie trys produktai vištienos filė padarys švelnesnę ir sultingesnę, tokią, kokią mėgstate!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos filė pomidorų padaže su pupelėmis receptas Žingsnis 1
Supjaustykite filė į tris dalis. Nulupkite svogūną ir česnaką ir susmulkinkite. Smulkiai supjaustykite sūrį.

Žingsnis 2

Vištienos filė pomidorų padaže su pupelėmis receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite vištienos filė, kol iš visų pusių taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Vištienos filė pomidorų padaže su pupelėmis receptas Žingsnis 3
Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką. Sudėkite pupeles, pomidorų pastą, vandenį, druską ir pipirus ir išmaišykite. Ant griežinėliais supjaustyto sūrio sudėkite vištienos filė.

Žingsnis 4

Vištienos filė pomidorų padaže su pupelėmis receptas Žingsnis 4
Viską 15 minučių troškinkite uždengę dangčiu, tada patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos