Vištienos filė "Skanesnė nei bet kada anksčiau" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos filė "Skanesnė nei bet kada anksčiau"

Mano mama mėgsta vištienos filė, nes mano, kad tai sveikiausias ir lengviausiai virškinamas gyvulinis produktas. Vištienos filė būna labai minkšta, sultinga ir labai skani.
Gaminimo laikas
280 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė "Skanesnė nei bet kada anksčiau" Žingsnis 1
Supjaustykite filė vidutinio dydžio kubeliais ir 4 valandas marinuokite prieskoniuose.

Žingsnis 2

Vištienos filė "Skanesnė nei bet kada anksčiau" Žingsnis 2
Nulupkite ir nuplaukite svogūnus. Paruoškite padažą: sumaišykite vandenį, krakmolą ir grietinę.

Žingsnis 3

Vištienos filė "Skanesnė nei bet kada anksčiau" Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite filė, kol išgaruos vanduo.

Žingsnis 4

Vištienos filė "Skanesnė nei bet kada anksčiau" Žingsnis 4
Į filė suberkite smulkintus svogūnus ir kepkite, kol viskas įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 5

Vištienos filė "Skanesnė nei bet kada anksčiau" Žingsnis 5
Į filė supilkite padažą, įberkite druskos ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 6

Vištienos filė "Skanesnė nei bet kada anksčiau" Žingsnis 6
Sudėkite žaliuosius svogūnus ir krapus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos