Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos filė "Skanesnė nei bet kada anksčiau"
Mano mama mėgsta vištienos filė, nes mano, kad tai sveikiausias ir lengviausiai virškinamas gyvulinis produktas. Vištienos filė būna labai minkšta, sultinga ir labai skani.
Žingsnis 1
Supjaustykite filė vidutinio dydžio kubeliais ir 4 valandas marinuokite prieskoniuose.
Žingsnis 2
Nulupkite ir nuplaukite svogūnus. Paruoškite padažą: sumaišykite vandenį, krakmolą ir grietinę.
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite filė, kol išgaruos vanduo.
Žingsnis 4
Į filė suberkite smulkintus svogūnus ir kepkite, kol viskas įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 5
Į filė supilkite padažą, įberkite druskos ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite žaliuosius svogūnus ir krapus.
Kategorijos