Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos filė sojos ir medaus padaže "Švelni vištiena"
Kai atsibodo virta krūtinėlė ir norisi vištienos, šis receptas tiks.
Žingsnis 1
Krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Perpjaukite į tris dalis, ant viršaus peiliu padarykite "tinklelį".
Žingsnis 2
Į keptuvę įdėkite vištieną. Kepkite ant vidutinės ugnies po penkias minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Apverskite vištieną ir užpilkite sojų padažo, kad juo pasidengtų kiekvienas gabalėlis. Kepkite po 10 minučių iš kiekvienos pusės uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Vištieną apverskite, supilkite medų. Apšlakstykite kiekvieną gabalėlį ir palikite virti, kol padažas sutirštės.
Kategorijos