Vištienos filė sojos ir medaus padaže "Švelni vištiena" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištienos filė sojos ir medaus padaže "Švelni vištiena"

Kai atsibodo virta krūtinėlė ir norisi vištienos, šis receptas tiks.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė sojos ir medaus padaže "Švelni vištiena" Žingsnis 1
Krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Perpjaukite į tris dalis, ant viršaus peiliu padarykite "tinklelį".

Žingsnis 2

Vištienos filė sojos ir medaus padaže "Švelni vištiena" Žingsnis 2
Į keptuvę įdėkite vištieną. Kepkite ant vidutinės ugnies po penkias minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Vištienos filė sojos ir medaus padaže "Švelni vištiena" Žingsnis 3
Apverskite vištieną ir užpilkite sojų padažo, kad juo pasidengtų kiekvienas gabalėlis. Kepkite po 10 minučių iš kiekvienos pusės uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Vištienos filė sojos ir medaus padaže "Švelni vištiena" Žingsnis 4
Vištieną apverskite, supilkite medų. Apšlakstykite kiekvieną gabalėlį ir palikite virti, kol padažas sutirštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos