Publikavimo data: 2024-03-24
                Vištienos filė su ant grotelių keptomis cukinijomis ir Briuselio kopūstais
                                
                    Vištienos filė su cukinijomis ir briuseliniais kopūstais - patiekalas daržovių mėgėjams. Vištiena yra mažiausiai kaloringa ir greičiausiai paruošiama iš visų mėsos rūšių. Šis patiekalas tinka tiems, kurie patiekaluose vertina naudos ir puikaus skonio derinį.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Švarią cukiniją supjaustykite apskritimais.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Susmulkinkite česnaką. Patogu naudoti česnakų presą. Briuselio kopūstus supjaustykite į dvi dalis.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Grilio keptuvėje svieste pakepinkite cukinijas ir česnakus, kol jie įgaus patrauklią plutelę.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Įdėkite keptuvę ant kaitros. Sudėkite briuselinius kopūstus ir šiek tiek pakepinkite.
                     
                                        
                        Žingsnis 5
                        
                        Į keptuvę sudėkite vištienos filė. Įberkite druskos ir pipirų. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
                     
                                        
                        Žingsnis 6
                        
                        Į lėkštės vidurį sudėkite daržoves. Ant jų atsargiai sudėkite vištienos filė. Pabaigai uždėkite vyšninių pomidorų ir pjaustyto svogūno.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos