Publikavimo data: 2024-03-24
Vištienos filė su ant grotelių keptomis cukinijomis ir Briuselio kopūstais
Vištienos filė su cukinijomis ir briuseliniais kopūstais - patiekalas daržovių mėgėjams. Vištiena yra mažiausiai kaloringa ir greičiausiai paruošiama iš visų mėsos rūšių. Šis patiekalas tinka tiems, kurie patiekaluose vertina naudos ir puikaus skonio derinį.
Žingsnis 1
Švarią cukiniją supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką. Patogu naudoti česnakų presą. Briuselio kopūstus supjaustykite į dvi dalis.
Žingsnis 3
Grilio keptuvėje svieste pakepinkite cukinijas ir česnakus, kol jie įgaus patrauklią plutelę.
Žingsnis 4
Įdėkite keptuvę ant kaitros. Sudėkite briuselinius kopūstus ir šiek tiek pakepinkite.
Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite vištienos filė. Įberkite druskos ir pipirų. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Į lėkštės vidurį sudėkite daržoves. Ant jų atsargiai sudėkite vištienos filė. Pabaigai uždėkite vyšninių pomidorų ir pjaustyto svogūno.
Kategorijos