Vištienos filė su brokoliais grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos filė su brokoliais grietinėlės padaže

Vištienos filė su brokoliais grietinėlės padaže gausu sveikų mikroelementų ir lengvai virškinamų baltymų. Dėl marinato vištienos filė nėra sausa ir minkšta. O grietinėlės padažas apgaubia visus patiekalo komponentus ir priverčia juos tiesiog tirpti burnoje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė su brokoliais grietinėlės padaže Žingsnis 1
Marinatui balzaminį actą sumaišykite su sojų padažu, smulkintu česnaku, itališkomis žolelėmis ir pipirų mišiniu. Supjaustytą vištieną įmaišykite į marinatą ir palikite mirkti 15-20 min.

Žingsnis 2

Vištienos filė su brokoliais grietinėlės padaže Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Marinuotą vištienos filė sudėkite į keptuvę, gerai įkaitintą su augaliniu aliejumi. Kepkite 4 minutes po dangčiu. Tada sudėkite morkas, išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Vištienos filė su brokoliais grietinėlės padaže Žingsnis 3
Dabar į vištieną sudėkite brokolius ir maišydami virkite 6-7 minutes. Sumaišykite kreminį sūrį su grietinėle iki vientisos masės. Supilkite grietinėlės padažą į keptuvę, išmaišykite ir virkite dar 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos