Publikavimo data: 2024-10-13
Vištienos filė su cabanossi ir pupelėmis
Šis receptas maloniai nustebins vištienos filė mėgėjus. Pagrindinis patiekalo akcentas - kabanosių dešrelės, suteikiančios ypatingą skonį ir apetitą žadinantį aromatą. Vištienos filė su kabanosiais ir pupelėmis galima patiekti su bet kokiu garnyru arba kaip atskirą patiekalą.
Žingsnis 1
Į didelę keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų ir gerai įkaitinkite. Į keptuvę sudėkite vištienos gabalėlius ir maišydami kepkite ant didelės ugnies 5 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite pomidorus, paprikas, svogūnus ir morkas. Viską gerai išmaišykite. Maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 2 minutes.
Žingsnis 3
Nenuimdami keptuvės nuo ugnies sudėkite dešreles, pupeles, česnaką, druską ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite dar 15 minučių.
Kategorijos