Vištienos filė su cabanossi ir pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Vištienos filė su cabanossi ir pupelėmis

Šis receptas maloniai nustebins vištienos filė mėgėjus. Pagrindinis patiekalo akcentas - kabanosių dešrelės, suteikiančios ypatingą skonį ir apetitą žadinantį aromatą. Vištienos filė su kabanosiais ir pupelėmis galima patiekti su bet kokiu garnyru arba kaip atskirą patiekalą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos filė su cabanossi ir pupelėmis Žingsnis 1
Į didelę keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų ir gerai įkaitinkite. Į keptuvę sudėkite vištienos gabalėlius ir maišydami kepkite ant didelės ugnies 5 minutes.

Žingsnis 2

Vištienos filė su cabanossi ir pupelėmis Žingsnis 2
Sudėkite pomidorus, paprikas, svogūnus ir morkas. Viską gerai išmaišykite. Maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 2 minutes.

Žingsnis 3

Vištienos filė su cabanossi ir pupelėmis Žingsnis 3
Nenuimdami keptuvės nuo ugnies sudėkite dešreles, pupeles, česnaką, druską ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos