Vištienos filė su faršu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištienos filė su faršu

Sultinga vištiena traškioje plutelėje.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė su faršu Žingsnis 1
Vištienos filė gerai nuplaukite ir supjaustykite delno dydžio porcijomis.

Žingsnis 2

Vištienos filė su faršu Žingsnis 2
Filė iš abiejų pusių išmuškite plaktuvu, pabarstykite druska ir pipirais. Galite pridėti kitų prieskonių pagal savo skonį.

Žingsnis 3

Vištienos filė su faršu Žingsnis 3
Kiekvieną gabalėlį apkepkite iš abiejų pusių, iš pradžių aptepkite žaliu kiaušiniu, paskui miltais. Tada filė dėkite į keptuvę su įkaitintu saulėgrąžų arba alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 4

Vištienos filė su faršu Žingsnis 4
Kepkite filė gabalėlius iš abiejų pusių po 5-7 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos