Publikavimo data: 2024-03-27
Vištienos filė su grybais ir sūriu
Vienas geriausių derinių - mėsa, sūris ir grybai. Šiuo atveju mėsos įdaras yra sultinga vištienos filė. Patiekalas gaunasi minkštas ir aromatingas. Jį galite kepti ant paprastos keptuvės. Vištieną su grybais ir sūriu patiekite kartu su bulvių koše. Užtikriname, kad jūsų šeima liks sužavėta.
Žingsnis 1
Pievagrybius perpjaukite pusiau ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite kartu su grybais.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite grietinėlę, prieskonius, druską ir pipirus. Troškinkite patiekalą dar kelias minutes.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į patiekalą. Viską gerai išmaišykite ir duokite sūriui šiek tiek laiko išsilydyti.
Žingsnis 5
Patiekite patiekalą į stalą papuošę žolelėmis.
Kategorijos