Vištienos filė su grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Vištienos filė su grybais ir sūriu

Vienas geriausių derinių - mėsa, sūris ir grybai. Šiuo atveju mėsos įdaras yra sultinga vištienos filė. Patiekalas gaunasi minkštas ir aromatingas. Jį galite kepti ant paprastos keptuvės. Vištieną su grybais ir sūriu patiekite kartu su bulvių koše. Užtikriname, kad jūsų šeima liks sužavėta.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 1
Pievagrybius perpjaukite pusiau ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Vištienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite kartu su grybais.

Žingsnis 3

Vištienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite grietinėlę, prieskonius, druską ir pipirus. Troškinkite patiekalą dar kelias minutes.

Žingsnis 4

Vištienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į patiekalą. Viską gerai išmaišykite ir duokite sūriui šiek tiek laiko išsilydyti.

Žingsnis 5

Vištienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 5
Patiekite patiekalą į stalą papuošę žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos