Vištienos filė su kumpiu ir sūriu, marinuota adžikoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos filė su kumpiu ir sūriu, marinuota adžikoje

Pikantiška filė gaunasi sultinga ir nenuobodi.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė su kumpiu ir sūriu, marinuota adžikoje Žingsnis 1
Vištieną marinuokite ajika mišinyje 1-3 valandas.

Žingsnis 2

Vištienos filė su kumpiu ir sūriu, marinuota adžikoje Žingsnis 2
Ant kepimo skardos paskleiskite daržoves (aš naudojau cukiniją), kad mėsa nepriliptų.

Žingsnis 3

Vištienos filė su kumpiu ir sūriu, marinuota adžikoje Žingsnis 3
Padarykite filė pjūvius.

Žingsnis 4

Vištienos filė su kumpiu ir sūriu, marinuota adžikoje Žingsnis 4
Pristatykite kumpį.

Žingsnis 5

Vištienos filė su kumpiu ir sūriu, marinuota adžikoje Žingsnis 5
Įdėkite jį į formą.

Žingsnis 6

Vištienos filė su kumpiu ir sūriu, marinuota adžikoje Žingsnis 6
Į vidų įdėkite mocarelos gabalėlį, pabarstykite svogūnu.

Žingsnis 7

Vištienos filė su kumpiu ir sūriu, marinuota adžikoje Žingsnis 7
Dėkite į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos