Vištienos filė su moliūgais po sūrio sluoksniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištienos filė su moliūgais po sūrio sluoksniu

Labai skanus, sveikas ir lengvai paruošiamas patiekalas daugiafunkcinėje keptuvėje. Vištienos filė su grietine, prieskoniais, moliūgais ir sūriu. Jei mėgstate vištienos ir saldaus (moliūgo) derinį, šis patiekalas kaip tik jums.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė su moliūgais po sūrio sluoksniu Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos, išmaišykite ir sudėkite į multicooker indą.

Žingsnis 2

Vištienos filė su moliūgais po sūrio sluoksniu Žingsnis 2
Aptepkite viršų grietine ir dėkite į garų puodą 1 valandai ir 15 minučių.

Žingsnis 3

Vištienos filė su moliūgais po sūrio sluoksniu Žingsnis 3
Moliūgą nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir 15-20 minučių po to, kai įjungsite multicooker, išdėliokite ant filė. Pagal poreikį lengvai pagardinkite druska.

Žingsnis 4

Vištienos filė su moliūgais po sūrio sluoksniu Žingsnis 4
Likus 5 minutėms iki kepimo, ant viršaus užberkite tarkuoto kietojo sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos