Publikavimo data: 2024-06-15
Vištienos filė su svarainiais
Rugpjūčio pabaigoje ir rugsėjo pradžioje lentynose pasirodo ryškiai geltoni vaisiai, vienu metu panašūs į obuolius ir kriaušes. Tai svarainiai. Norisi paragauti šių gražių vaisių. Šviežių vaisių degustavimas namuose paprastai baigiasi nusivylimu. Viskas dėl to, kad svarainiai nevalgomi žali. Unikalaus skonio ir aromato vaisiai atsiskleidžia tik juos kulinariškai apdorojus. Paruoškite vištienos filė su svarainiais. Šis patiekalas suteiks tikrą gastronominį malonumą, o svarainiai taps mėgstamiausiu virtuvės produktu.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Pagardinkite filė pipirų mišiniu ir druska. Kepkite ant vidutinės ugnies su aliejumi. Dėkite į atskirą lėkštę.
Žingsnis 2
Paruoškite vištienos filė su svarainiais. Keptuvėje lengvai apkepkite smulkintą svogūną, sudėkite pjaustytas morkas ir svarainius. Pagardinkite druska. Sudėkite filė. Troškinkite po dangčiu žemoje temperatūroje 40-45 min.
Kategorijos