Vištienos filė su svarainiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Vištienos filė su svarainiais

Rugpjūčio pabaigoje ir rugsėjo pradžioje lentynose pasirodo ryškiai geltoni vaisiai, vienu metu panašūs į obuolius ir kriaušes. Tai svarainiai. Norisi paragauti šių gražių vaisių. Šviežių vaisių degustavimas namuose paprastai baigiasi nusivylimu. Viskas dėl to, kad svarainiai nevalgomi žali. Unikalaus skonio ir aromato vaisiai atsiskleidžia tik juos kulinariškai apdorojus. Paruoškite vištienos filė su svarainiais. Šis patiekalas suteiks tikrą gastronominį malonumą, o svarainiai taps mėgstamiausiu virtuvės produktu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos filė su svarainiais Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Pagardinkite filė pipirų mišiniu ir druska. Kepkite ant vidutinės ugnies su aliejumi. Dėkite į atskirą lėkštę.

Žingsnis 2

Vištienos filė su svarainiais Žingsnis 2
Paruoškite vištienos filė su svarainiais. Keptuvėje lengvai apkepkite smulkintą svogūną, sudėkite pjaustytas morkas ir svarainius. Pagardinkite druska. Sudėkite filė. Troškinkite po dangčiu žemoje temperatūroje 40-45 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos