Vištienos filė su žiediniais kopūstais ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vištienos filė su žiediniais kopūstais ir pomidorais

Vištienos filė išliks minkšta, jei ją gaminsite su daržovėmis. Galite naudoti tiek šviežias daržoves, tiek šaldytų daržovių mišinius. Technologija taip pat gali būti bet kokia - troškinimas ar kepimas keptuvėje, kepimas orkaitėje. Jei imsite parduotuvėje pirktą daržovių mišinį, rinkitės pakuotę, kurioje mažiau ledo ir sniego, o turinys yra trapus. Rinkdamiesi vištienos filė, atkreipkite dėmesį į produkto išvaizdą. Mėsa turi būti vienodos rausvos spalvos, lygiu paviršiumi ir gaivaus kvapo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos filė su žiediniais kopūstais ir pomidorais Žingsnis 1
Pradėkite kepti vištieną ir daržoves. Storasieniame puode įkaitinkite augalinį aliejų, 4-5 minutes ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūną. Sudėkite filė gabalėlius ir maišydami kepkite dar 5 minutes. Tada sudėkite žiedinių kopūstų žiedynus ir retkarčiais pamaišydami kepkite 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Vištienos filė su žiediniais kopūstais ir pomidorais Žingsnis 2
Paruoškite daržovių troškinį. Į vištieną ir daržoves sudėkite pomidorų tyrę, užvirinkite. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens arba sultinio. Sumažinkite degiklio galingumą ir uždengę dangčiu virkite 15-20 minučių. Sudėkite smulkintą česnaką, pagardinkite druska, pipirais, cukrumi ir išmaišykite. Troškinkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos