Vištienos filė "Sultinga" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos filė "Sultinga"

Šis receptas tinka tiems, kurie saugo savo figūrą. Vištienos filė būna minkšta ir sultinga.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė "Sultinga" Žingsnis 1
Vištienos filė gerai nuplaukite. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Sudėkite į formą.

Žingsnis 2

Vištienos filė "Sultinga" Žingsnis 2
Įdėkite 2 arbatinius šaukštelius Dižono garstyčių. Jei neturite Dižono garstyčių, naudokite bet kokias kitas garstyčias, kurias paprastai valgote. Pagal skonį įberkite prieskonių, bet ne per daug. Įpilkite 4-5 valgomuosius šaukštus sojų padažo. Viską sumaišykite rankomis (galite maišyti su vienkartinėmis pirštinėmis). Palikite maždaug 15 minučių. Vėl išmaišykite ir po 15-20 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 3

Vištienos filė "Sultinga" Žingsnis 3
Virtą filė galima valgyti su garnyru arba iš jos gaminti salotas ar šašarmą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos