Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos filė "Sultinga"
Šis receptas tinka tiems, kurie saugo savo figūrą. Vištienos filė būna minkšta ir sultinga.
Žingsnis 1
Vištienos filė gerai nuplaukite. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Sudėkite į formą.
Žingsnis 2
Įdėkite 2 arbatinius šaukštelius Dižono garstyčių. Jei neturite Dižono garstyčių, naudokite bet kokias kitas garstyčias, kurias paprastai valgote. Pagal skonį įberkite prieskonių, bet ne per daug. Įpilkite 4-5 valgomuosius šaukštus sojų padažo. Viską sumaišykite rankomis (galite maišyti su vienkartinėmis pirštinėmis). Palikite maždaug 15 minučių. Vėl išmaišykite ir po 15-20 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 3
Virtą filė galima valgyti su garnyru arba iš jos gaminti salotas ar šašarmą.
Kategorijos