Publikavimo data: 2024-03-29
Vištienos filė sūrio padaže
Vištienos filė sūrio padaže - nesunkiai paruošiamas, bet labai skanus ir lengvas patiekalas. Būna atvejų, kai reikia ką nors greitai paruošti, bet kartu nesinori gaminti banalaus ir monotoniško patiekalo. Kaip tik tokiems atvejams yra vištienos krūtinėlė, kuri bus puikus pasirinkimas lengvai vakarienei. Prie pagrindinio patiekalo kaip garnyrą galite patiekti keptų bulvių arba bulvių košės. Pradžiuginkite savo šeimą ir draugus sultinga ir labai skania vištienos krūtinėlę.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite petražoles.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Vištienos filė sudėkite į keptuvę, įkaitintą su alyvuogių aliejumi. Iš abiejų pusių filė pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 5
Kepkite vištieną iš abiejų pusių 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Supilkite grietinėlę, suberkite smulkintą česnaką ir petražoles. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Visus ingredientus troškinkite po dangčiu 10-12 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 8
Kai grietinėlės padažas sutirštės, suberkite tarkuotą sūrį.
Žingsnis 9
Išmaišykite visus ingredientus ir palikite po dangčiu dar 2 minutes, kol sūris išsilydys.
Žingsnis 10
Vištienos filė sūrio padaže paruošta. Gero apetito.
Kategorijos