Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos filė tešloje
Skani, greita ir maistinga vakarienė visai šeimai.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Kiaušinius suplakite šakute su druska ir juodaisiais pipirais. Įmaišykite kvietinių ir ryžių miltų mišinį. Gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais skersai pluošto Druskos, pipirų, prieskonių ir sriracha padažo pagal skonį. Gerai išmaišykite rankomis, įtrinkite prieskonius ir padažą į mėsą. Palikite 10-15 minučių pastovėti.
Žingsnis 3
Perkelkite vištienos gabalėlius į tešlą ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite tešloje apvoliotas vištienos filė iš abiejų pusių iki auksinės spalvos ant vidutinės ugnies.
Kategorijos