Vištienos filė tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos filė tešloje

Skani, greita ir maistinga vakarienė visai šeimai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė tešloje Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Kiaušinius suplakite šakute su druska ir juodaisiais pipirais. Įmaišykite kvietinių ir ryžių miltų mišinį. Gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 2

Vištienos filė tešloje Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais skersai pluošto Druskos, pipirų, prieskonių ir sriracha padažo pagal skonį. Gerai išmaišykite rankomis, įtrinkite prieskonius ir padažą į mėsą. Palikite 10-15 minučių pastovėti.

Žingsnis 3

Vištienos filė tešloje Žingsnis 3
Perkelkite vištienos gabalėlius į tešlą ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Vištienos filė tešloje Žingsnis 4
Gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite tešloje apvoliotas vištienos filė iš abiejų pusių iki auksinės spalvos ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos