Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos filė tropiniu stiliumi: su mango ir imbieru orkaitėje
Paprastas ir sudėtingas vištienos filė su mango, imbieru ir kokosų aliejumi receptas. Saulėtas, kvapnus ir neįprastas. Saulėti keliai jūsų lėkštėje!
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite šlaunelių filė. Džiovintus mangų žiedlapius pusvalandį pamirkykite vandenyje.
Žingsnis 2
Nulupkite ir nuplaukite svogūnus, sudėkite filė ant pjaustymo lentos, suvyniokite į maišelį ir iš abiejų pusių gerai pamuškite plaktuvu.
Žingsnis 3
Kepamą filė tvirtai sudėkite ant kokosų aliejumi pateptos kepimo skardos. Pagardinkite druska, pipirais, ciberžole ir imbieru. Apibarstykite smulkintais česnakais ir pjaustytais svogūnais.
Žingsnis 4
Suminkštėjusį mangą supjaustykite juostelėmis ir išdėliokite ant mėsos ir svogūnų.
Žingsnis 5
Dėkite tarkuoto sūrio sluoksnį ir viską aptepkite majonezu.
Žingsnis 6
Šaukite į 180 g įkaitintą orkaitę 30 minučių, kol visiškai iškeps.
Kategorijos