Vištienos filė troškinys su grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Vištienos filė troškinys su grybais ir sūriu

Šis patiekalas tinka tiek kasdienai, tiek bet kokiai šventei. Dėl grietinėlės padažo vištienos filė apkepas būna labai švelnus, minkštas ir sultingas. Supjaustytas porcijomis patiekalas gerai išlaiko formą.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė troškinys su grybais ir sūriu Žingsnis 1
Supjaustykite filė mažais gabalėliais. Į supjaustytą mėsą įpilkite sojų padažo ir išmaišykite. Pagal skonį įberkite šiek tiek druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Vištienos filė troškinys su grybais ir sūriu Žingsnis 2
Atskirai sutarkuokite sūrį. Atskirai supjaustykite grybus išilgai gražiais griežinėliais, kad neatsirastų koteliai ir kepurėlės.

Žingsnis 3

Vištienos filė troškinys su grybais ir sūriu Žingsnis 3
Paimkite kepimo formą, ant dugno sudėkite filė gabalėlius. Ant mėsos sluoksnio tolygiai paskirstykite griežinėliais pjaustytus grybus.

Žingsnis 4

Vištienos filė troškinys su grybais ir sūriu Žingsnis 4
Grietinėlę supilkite į atskirą dubenį, suberkite miltus ir kiaušinius. Kruopščiai išmaišykite plaktuvu.

Žingsnis 5

Vištienos filė troškinys su grybais ir sūriu Žingsnis 5
Tolygiai užpilkite padažą ant grybų. Tada grybus uždenkite tarkuoto sūrio sluoksniu.

Žingsnis 6

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir įdėkite formą. Patiekalas keps 2 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas česnakų, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, vermišelių troškinys, troškinys su sūriu, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos