Vištienos grybukai be sviesto pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vištienos grybukai be sviesto

Vištienos grybukai paprastai kepami aliejuje. Tačiau galite iškepti grynuolius be aliejaus orkaitėje ir jie bus sveikesni vaikams. Nuggetams kepti naudokite šviežią vištienos filė, o duonai - kukurūzų arba avižinius dribsnius. Su dribsniais patiekalas bus sveikesnis, be to, įgaus apetitą žadinančią plutelę. Įpusėjus kepimo procesui, išimkite grynuolius, apverskite juos ir vėl dėkite į orkaitę, kad tolygiai iškeptų.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos grybukai be sviesto Žingsnis 1
Paruoškite kepimui skirtus ingredientus. Įtrinkite filė gabalėlius druska. Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, papriką, sūrį ir žoleles. Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius ir suplakite.

Žingsnis 2

Vištienos grybukai be sviesto Žingsnis 2
Iškepkite grynuolius. Kiekvieną filė gabalėlį pirmiausia pamerkite į kiaušinį, o tada - į avižinius dribsnius. Dėkite grynuolius ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių, tada išimkite iš orkaitės, apverskite grynuolius ir kepkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos