Publikavimo data: 2024-06-22
Vištienos grybukai be sviesto
Vištienos grybukai paprastai kepami aliejuje. Tačiau galite iškepti grynuolius be aliejaus orkaitėje ir jie bus sveikesni vaikams. Nuggetams kepti naudokite šviežią vištienos filė, o duonai - kukurūzų arba avižinius dribsnius. Su dribsniais patiekalas bus sveikesnis, be to, įgaus apetitą žadinančią plutelę. Įpusėjus kepimo procesui, išimkite grynuolius, apverskite juos ir vėl dėkite į orkaitę, kad tolygiai iškeptų.
Žingsnis 1
Paruoškite kepimui skirtus ingredientus. Įtrinkite filė gabalėlius druska. Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, papriką, sūrį ir žoleles. Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius ir suplakite.
Žingsnis 2
Iškepkite grynuolius. Kiekvieną filė gabalėlį pirmiausia pamerkite į kiaušinį, o tada - į avižinius dribsnius. Dėkite grynuolius ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių, tada išimkite iš orkaitės, apverskite grynuolius ir kepkite dar 15 minučių.
Kategorijos