Vištienos grybukai su traškučių glaistu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Vištienos grybukai su traškučių glaistu

Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
415 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
33 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos grybukai su traškučių glaistu Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais 1-1,5 cm storio plokščiais gabalėliais.

Žingsnis 2

Vištienos grybukai su traškučių glaistu Žingsnis 2
Vištieną pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Vištienos grybukai su traškučių glaistu Žingsnis 3
Vištienos gabalėlius pamerkite į miltus.

Žingsnis 4

Vištienos grybukai su traškučių glaistu Žingsnis 4
Sutrinkite traškučius blenderiu, kol taps trupiniai. Jei blenderio neturite, traškučius galite sutrinti smulkintuvu arba sutrinti rankomis tiesiai į maišelį.

Žingsnis 5

Vištienos grybukai su traškučių glaistu Žingsnis 5
Dubenyje suplakite vištienos kiaušinį.

Žingsnis 6

Vištienos grybukai su traškučių glaistu Žingsnis 6
Vištienos gabalėlius pamerkite į kiaušinį ir apvoliokite smulkintuose traškučiuose.

Žingsnis 7

Vištienos grybukai su traškučių glaistu Žingsnis 7
Augalinį aliejų įkaitinkite mažame prikaistuvyje iki 180-190 °C temperatūros. Maišydami kepkite grynuolius 5 minutes.

Žingsnis 8

Vištienos grybukai su traškučių glaistu Žingsnis 8
Iškeptus grybukus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pasišalintų aliejaus perteklius.

Žingsnis 9

Vištienos grybukai su traškučių glaistu Žingsnis 9
Paruošti grybukai traškučiuose. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos