Publikavimo data: 2024-05-19
Vištienos grybukai su traškučių glaistu
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais 1-1,5 cm storio plokščiais gabalėliais.
Žingsnis 2
Vištieną pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Vištienos gabalėlius pamerkite į miltus.
Žingsnis 4
Sutrinkite traškučius blenderiu, kol taps trupiniai. Jei blenderio neturite, traškučius galite sutrinti smulkintuvu arba sutrinti rankomis tiesiai į maišelį.
Žingsnis 5
Dubenyje suplakite vištienos kiaušinį.
Žingsnis 6
Vištienos gabalėlius pamerkite į kiaušinį ir apvoliokite smulkintuose traškučiuose.
Žingsnis 7
Augalinį aliejų įkaitinkite mažame prikaistuvyje iki 180-190 °C temperatūros. Maišydami kepkite grynuolius 5 minutes.
Žingsnis 8
Iškeptus grybukus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Žingsnis 9
Paruošti grybukai traškučiuose. Gero apetito!
Kategorijos