Publikavimo data: 2024-05-25
Vištienos grynuoliai
Vištienos grybukai - visame pasaulyje populiarus greitasis maistas, kurio receptas buvo sukurtas XIX a. Amerikoje. Nuggets sėkmės paslaptis - apetitą kelianti traški plutelė ir sultinga vištienos mėsa, paruošta keptuvėje. Šį patiekalą galite patiekti kaip atskirą užkandį arba derinti su šviežiomis daržovėmis, pavyzdžiui, morkų lazdelėmis ar salierais. Nepamirškite pridėti mėgstamo padažo! Kečupo, saldžiųjų aitriųjų paprikų, sūrio ar česnakų padažai puikiai tinka prie grynuolių.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite vienodo dydžio pailgais griežinėliais.
Žingsnis 2
Vištieną pabarstykite paprika, druska, maltais juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kiekvieną vištienos gabalėlį pamerkite į džiūvėsėlius.
Žingsnis 4
Storasieniame keptuvės dugne įkaitinkite aliejų.
Žingsnis 5
Kepkite keptuvėje 4-6 minutes, kol grynuoliai iškeps.
Žingsnis 6
Iškeptus grynuolius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus likučius. Patiekite karštus.
Kategorijos