Publikavimo data: 2024-02-04
Vištienos guliašas receptas
Skanaus ir paprasto vištienos patiekalo variacija. Jei jau virėte, kepėte, troškinote, troškinote, kepėte, bet vis dar negaminote guliašo iš vištienos filė, pabandykite jį paruošti kitai vakarienei. Švelni vištienos filė su pomidorų pastos padažu jums patiks.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Iš vištienos filė išvalykite riebalų perteklių ir plėvelę. Nusausinkite žirnelius ir nuplaukite juos po šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Vištienos filė lengvai apskrudinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Svogūnus, paprikas ir morkas kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą.Geriau daržoves kepti atskirai, o paskui jas sujungti.
Žingsnis 4
Kitoje keptuvėje apkepkite filė gabalėlius, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Į daržoves sudėkite pomidorų pastą, supilkite vandenį, suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Į daržoves sudėkite keptą vištieną, pasūdykite, išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Tada sudėkite žirnelius ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 7
Prieš patiekdami papuoškite smulkintomis petražolėmis.
Kategorijos