Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos kebabas su prieskoniais ant keptuvės
Paprastas ir skanus būdas nustebinti svečius.
Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite pieną, augalinį aliejų, čiobrelius, pipirus, papriką ir karį. Sutarkuokite česnaką ir įmaišykite į mišinį.
Žingsnis 3
Atsargiai perkelkite vištienos filė į pieną su prieskoniais ir dėkite į šaldytuvą marinuotis bent 30 minučių.
Žingsnis 4
Juosteles suverkite ant iešmelių gyvatėle. Juosteles galima iš karto supjaustyti, kad atitiktų keptuvės dydį. Apvoliokite miltuose ir druskoje. Galite naudoti 50/50 kvietinių miltų ir kukurūzų miltų.
Žingsnis 5
Kepkite augaliniame aliejuje iš skirtingų pusių, kol iškeps (vidutinė kaitra).
Kategorijos