Vištienos kebabas su prieskoniais ant keptuvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištienos kebabas su prieskoniais ant keptuvės

Paprastas ir skanus būdas nustebinti svečius.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.35/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kebabas su prieskoniais ant keptuvės Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 2

Vištienos kebabas su prieskoniais ant keptuvės Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite pieną, augalinį aliejų, čiobrelius, pipirus, papriką ir karį. Sutarkuokite česnaką ir įmaišykite į mišinį.

Žingsnis 3

Vištienos kebabas su prieskoniais ant keptuvės Žingsnis 3
Atsargiai perkelkite vištienos filė į pieną su prieskoniais ir dėkite į šaldytuvą marinuotis bent 30 minučių.

Žingsnis 4

Vištienos kebabas su prieskoniais ant keptuvės Žingsnis 4
Juosteles suverkite ant iešmelių gyvatėle. Juosteles galima iš karto supjaustyti, kad atitiktų keptuvės dydį. Apvoliokite miltuose ir druskoje. Galite naudoti 50/50 kvietinių miltų ir kukurūzų miltų.

Žingsnis 5

Vištienos kebabas su prieskoniais ant keptuvės Žingsnis 5
Kepkite augaliniame aliejuje iš skirtingų pusių, kol iškeps (vidutinė kaitra).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos