Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos kepenėlės aštriame grietinėlės padaže
Tai originalus būdas paruošti visų mėgstamas vištienos kepenėles. Švelnaus grietinėlės padažo ir aštraus pipirų padažo mišinys sukuria nepaprastą derinį!
Žingsnis 1
Smulkiai susmulkinkite česnaką ir petražoles.
Žingsnis 2
Sausoje keptuvėje pakepinkite šoninę, kol paruduos, suberkite česnaką ir dar minutę pakepinkite.
Žingsnis 3
Įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite kepenėles ant šoninės.
Žingsnis 4
Kepkite ant vidutinės ugnies 10-12 minučių.
Žingsnis 5
Įdėkite petražolių. Virkite 3 minutes.
Žingsnis 6
Supilkite grietinėlę ir virkite 2 minutes.
Žingsnis 7
Kitoje keptuvėje aliejuje apkepkite česnaką, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite vyšninius pomidorus, petražoles ir tarkuotą aitriąją papriką. Kepkite dar 2 minutes. Kepenėlių aštrus padažas paruoštas.
Žingsnis 8
Paruoškite košę. Išvirkite bulves, prieš tai jas supjaustę griežinėliais.
Žingsnis 9
Sutrinkite bulves trintuvu. Įpilkite puodelį karšto pieno. Dar kartą sutrinkite ir išmaišykite. Bulves taip pat galite sutrinti panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 10
Įdėkite gabalėlį sviesto. Pagal skonį pasūdykite. Mišrainė paruošta!
Žingsnis 11
Sudėkite visus ingredientus.
Kategorijos