Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos kepenėlės grietinėje
Paprastas patiekalas, puikiai tinkantis pietums ir vakarienei. Bulvių košė, grikiai, ryžiai, kvinojos puikiai tinka kaip garnyras.
Žingsnis 1
Kepenis nuplaukite ir supjaustykite.
Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite gabalėlį sviesto.
Žingsnis 3
Į ištirpintą sviestą sudėkite kepenėles. Kepkite 2-3 minutes, kol kepenys taps raudonos spalvos.
Žingsnis 4
Įpilkite grietinės, gerai išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite vandens (ne verdančio, nes kitaip grietinė sutirštės). Užvirinkite, sumažinkite ugnį. Troškinkite ant mažos ugnies uždengę dangtį 10 minučių.
Kategorijos