Vištienos kepenėlės grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos kepenėlės grietinėje

Paprastas patiekalas, puikiai tinkantis pietums ir vakarienei. Bulvių košė, grikiai, ryžiai, kvinojos puikiai tinka kaip garnyras.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlės grietinėje Žingsnis 1
Kepenis nuplaukite ir supjaustykite.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlės grietinėje Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite gabalėlį sviesto.

Žingsnis 3

Vištienos kepenėlės grietinėje Žingsnis 3
Į ištirpintą sviestą sudėkite kepenėles. Kepkite 2-3 minutes, kol kepenys taps raudonos spalvos.

Žingsnis 4

Vištienos kepenėlės grietinėje Žingsnis 4
Įpilkite grietinės, gerai išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite vandens (ne verdančio, nes kitaip grietinė sutirštės). Užvirinkite, sumažinkite ugnį. Troškinkite ant mažos ugnies uždengę dangtį 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos