Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos kepenėlės grietinės padaže
Subproduktai dažnai nepakankamai vertinami ir veltui. Dabar papasakosiu, kaip pasigaminti skanių ir labai naudingų vištienos kepenėlių. Jose yra daug vitamino A, kuris naudingas akims ir odai, taip pat fosforo, magnio ir geležies. Ir visa tai grietinės padaže.
Žingsnis 1
Išvalytas kepenis pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Kepkite svogūnus, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 4
Sudėkite kepenėles ir kepkite apie 5-7 minutes.
Žingsnis 5
Galite dėti šviežių arba džiovintų česnakų, kokių tik turite namuose.
Žingsnis 6
Dabar gaminame grietinės padažą! Sumaišykite grietinę su vandeniu ir miltais (druska ir pipirais).
Žingsnis 7
Sudėkite į keptuvę, išmaišykite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 15-20 minučių. Paruošta. Galite patiekti su bet kokiu garnyru. Gero apetito!
Kategorijos