Vištienos kepenėlės grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos kepenėlės grietinės padaže

Subproduktai dažnai nepakankamai vertinami ir veltui. Dabar papasakosiu, kaip pasigaminti skanių ir labai naudingų vištienos kepenėlių. Jose yra daug vitamino A, kuris naudingas akims ir odai, taip pat fosforo, magnio ir geležies. Ir visa tai grietinės padaže.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlės grietinės padaže Žingsnis 1
Išvalytas kepenis pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlės grietinės padaže Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Vištienos kepenėlės grietinės padaže Žingsnis 3
Kepkite svogūnus, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 4

Vištienos kepenėlės grietinės padaže Žingsnis 4
Sudėkite kepenėles ir kepkite apie 5-7 minutes.

Žingsnis 5

Vištienos kepenėlės grietinės padaže Žingsnis 5
Galite dėti šviežių arba džiovintų česnakų, kokių tik turite namuose.

Žingsnis 6

Vištienos kepenėlės grietinės padaže Žingsnis 6
Dabar gaminame grietinės padažą! Sumaišykite grietinę su vandeniu ir miltais (druska ir pipirais).

Žingsnis 7

Vištienos kepenėlės grietinės padaže Žingsnis 7
Sudėkite į keptuvę, išmaišykite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 15-20 minučių. Paruošta. Galite patiekti su bet kokiu garnyru. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos