Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos kepenėlės grietinės padaže
Švelnios kepenėlės, kurios tiesiog tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite vištienos kepenėles, atskirkite jas nuo folijos ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Miltus supilkite į dubenį.
Žingsnis 3
Kiekvieną kepenų gabalėlį pamirkykite miltuose. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir labai įkaitinkite.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite kepenis.
Žingsnis 5
Kepkite ant didelės ugnies maišydami 10-15 minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite kubeliais supjaustytus svogūnus ir kepkite dar 10-15 minučių.
Žingsnis 7
Įpilkite du šaukštus grietinės, įberkite druskos ir pipirų ir maišydami troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos