Vištienos kepenėlės piene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Vištienos kepenėlės piene

Vištienos kepenėlės yra labai švelnios ir malonaus skonio. Jos taip pat yra geležies šaltinis. Mano šeima mėgsta šį patiekalą. O pienas tampa puikiu padažu makaronams ar bulvių košei. Labai maistingas ir sveikas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlės piene Žingsnis 1
Kepenėles nuplaukite ir supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlės piene Žingsnis 2
Svogūną taip pat nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 3

Svogūną ir kepenėles 3 min. kepkite svieste ant didelės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Vištienos kepenėlės piene Žingsnis 4
Supilkite į keptuvę pieną ir troškinkite 5 minutes, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos