Vištienos kepenėlės piene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Vištienos kepenėlės piene

Vištienos kepenėlės yra labai švelnios ir malonaus skonio. Jos taip pat yra geležies šaltinis. Mano šeima mėgsta šį patiekalą. O pienas tampa puikiu padažu makaronams ar bulvių košei. Labai maistingas ir sveikas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlės piene Žingsnis 1
Kepenėles nuplaukite ir supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlės piene Žingsnis 2
Svogūną taip pat nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 3

Svogūną ir kepenėles 3 min. kepkite svieste ant didelės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Vištienos kepenėlės piene Žingsnis 4
Supilkite į keptuvę pieną ir troškinkite 5 minutes, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos