Žingsnis 1
Vištienos kepenėles nuplaukite ir nulupkite venas. Didesnius gabalus perpjaukite per pusę, mažesnius palikite. Į lėkštę įberkite miltų ir apvoliokite juose vištienos kepenėles. Keptuvę įkaitinkite iki vidutinės ugnies, įpilkite augalinio aliejaus ir kepkite vištienos kepenėles po 3 min. iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite nedideliais šiaudeliais. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Sudėkite tai į kepenėles ir gerai išmaišykite. Troškinkite 3 minutes. Tada į keptuvę įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite dar 5 minutes. Bulves supjaustykite mažais griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Viską kartu troškinkite 20 minučių. Likus 5 minutėms iki bulvių virimo pabaigos, įberkite druskos, prieskonių ir smulkiai supjaustytų žolelių.