Vištienos kepenėlės su pomidorais ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Vištienos kepenėlės su pomidorais ir česnakais

Labai paprasta, skani ir soti vakarienė. Saldžios ir pikantiškos kepenėlės aštriame česnakų padaže. Niekas nesiginčys, kad kepenys yra labai sveikas produktas, o pomidorų padaže jos tampa dvigubai sveikesnės. Tinka ir kaip karštas patiekalas, ir kaip šaltas užkandis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlės su pomidorais ir česnakais Žingsnis 1
Kepenis nulupkite, supjaustykite gabalėliais. Svogūnus supjaustykite plunksnelėmis ir kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Į svogūnus sudėkite kepenėles.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlės su pomidorais ir česnakais Žingsnis 2
Išmaišykite, pagardinkite druska. Kepkite nuolat maišydami 10 minučių.

Žingsnis 3

Vištienos kepenėlės su pomidorais ir česnakais Žingsnis 3
Sudėkite smulkintus arba trintus pomidorus.

Žingsnis 4

Vištienos kepenėlės su pomidorais ir česnakais Žingsnis 4
Kepkite kartu 5 minutes.

Žingsnis 5

Vištienos kepenėlės su pomidorais ir česnakais Žingsnis 5
Įdėkite smulkiai supjaustytų krapų ir tarkuoto česnako. Išmaišykite. Kaitinkite dar 3 minutes. Išjunkite. Jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos