Publikavimo data: 2025-08-21
Vištienos kepenėlės su pomidorais ir česnakais
Labai paprasta, skani ir soti vakarienė. Saldžios ir pikantiškos kepenėlės aštriame česnakų padaže. Niekas nesiginčys, kad kepenys yra labai sveikas produktas, o pomidorų padaže jos tampa dvigubai sveikesnės. Tinka ir kaip karštas patiekalas, ir kaip šaltas užkandis.
Žingsnis 1
Kepenis nulupkite, supjaustykite gabalėliais. Svogūnus supjaustykite plunksnelėmis ir kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Į svogūnus sudėkite kepenėles.
Žingsnis 2
Išmaišykite, pagardinkite druska. Kepkite nuolat maišydami 10 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite smulkintus arba trintus pomidorus.
Žingsnis 4
Kepkite kartu 5 minutes.
Žingsnis 5
Įdėkite smulkiai supjaustytų krapų ir tarkuoto česnako. Išmaišykite. Kaitinkite dar 3 minutes. Išjunkite. Jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos