Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos kepenėlės su žaliuoju aštriu padažu
Labai mėgstu kepenėles ir kiekvieną kartą stengiuosi jas gaminti vis kitaip. Štai receptas tiems, kurie mėgsta aštriai.
Žingsnis 1
Vištienos kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite šoninę, petražoles ir nulupkite česnaką. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Šoninę apkepkite keptuvėje šiek tiek augalinio aliejaus.
Žingsnis 4
Kepenėles apvoliokite miltuose, sudėkite į šoninę ir kepkite iš visų pusių 2 minutes. Supilkite sultinį ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Kitoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką, po minutės suberkite petražoles ir suberkite aitriąją papriką.
Žingsnis 6
Kepkite 2 minutes.
Žingsnis 7
Makaronus sudėkite į puodą su pasūdytu verdančiu vandeniu. Virkite, kol bus al dente. Nusausinkite.
Kategorijos