Vištienos kepenėlės su žaliuoju aštriu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištienos kepenėlės su žaliuoju aštriu padažu

Labai mėgstu kepenėles ir kiekvieną kartą stengiuosi jas gaminti vis kitaip. Štai receptas tiems, kurie mėgsta aštriai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.39/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlės su žaliuoju aštriu padažu Žingsnis 1
Vištienos kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlės su žaliuoju aštriu padažu Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite šoninę, petražoles ir nulupkite česnaką. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Vištienos kepenėlės su žaliuoju aštriu padažu Žingsnis 3
Šoninę apkepkite keptuvėje šiek tiek augalinio aliejaus.

Žingsnis 4

Vištienos kepenėlės su žaliuoju aštriu padažu Žingsnis 4
Kepenėles apvoliokite miltuose, sudėkite į šoninę ir kepkite iš visų pusių 2 minutes. Supilkite sultinį ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 5

Vištienos kepenėlės su žaliuoju aštriu padažu Žingsnis 5
Kitoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką, po minutės suberkite petražoles ir suberkite aitriąją papriką.

Žingsnis 6

Vištienos kepenėlės su žaliuoju aštriu padažu Žingsnis 6
Kepkite 2 minutes.

Žingsnis 7

Vištienos kepenėlės su žaliuoju aštriu padažu Žingsnis 7
Makaronus sudėkite į puodą su pasūdytu verdančiu vandeniu. Virkite, kol bus al dente. Nusausinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos