Vištienos kepenėlės, troškintos grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos kepenėlės, troškintos grietinėje

Labai švelnios ir skanios kepenys jus ir jūsų artimuosius pradžiugins išskirtiniu skoniu. Kepenys yra labai naudingos ir būtinos kiekvieno iš mūsų mityboje. Dėl didelio kiekio troškintų svogūnų ir grietinės kepenys gaunasi nepaprastai skanios. Pabandykite jas pagaminti pagal šį receptą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.59/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlės, troškintos grietinėje Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlės, troškintos grietinėje Žingsnis 2
Kepkite saulėgrąžų aliejuje, kol taps auksinės spalvos, pasūdykite.

Žingsnis 3

Vištienos kepenėlės, troškintos grietinėje Žingsnis 3
Sudėkite kepenėles ir kepkite iš visų pusių, kol pakeis spalvą. Sudėkite grietinę.

Žingsnis 4

Vištienos kepenėlės, troškintos grietinėje Žingsnis 4
Sudėkite visus reikiamus prieskonius ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Vištienos kepenėlės, troškintos grietinėje Žingsnis 5
Virkite uždengę dangčiu apie 30 minučių, retkarčiais pamaišydami. Jei reikia, jei grietinė tiršta, galite įpilti šiek tiek vandens.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos