Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos kepenėlės, troškintos grietinėje
Labai švelnios ir skanios kepenys jus ir jūsų artimuosius pradžiugins išskirtiniu skoniu. Kepenys yra labai naudingos ir būtinos kiekvieno iš mūsų mityboje. Dėl didelio kiekio troškintų svogūnų ir grietinės kepenys gaunasi nepaprastai skanios. Pabandykite jas pagaminti pagal šį receptą.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Kepkite saulėgrąžų aliejuje, kol taps auksinės spalvos, pasūdykite.
Žingsnis 3
Sudėkite kepenėles ir kepkite iš visų pusių, kol pakeis spalvą. Sudėkite grietinę.
Žingsnis 4
Sudėkite visus reikiamus prieskonius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Virkite uždengę dangčiu apie 30 minučių, retkarčiais pamaišydami. Jei reikia, jei grietinė tiršta, galite įpilti šiek tiek vandens.
Kategorijos