Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos kepenėlių kepsnys
Vištienos kepenėlių kepsnys - sotus ir skanus patiekalas. Vištienos kepenėlės yra vitaminų ir mikroelementų lobynas. Tokį kepsnį iškepsite gana greitai. Todėl gausite sultingą ir aromatingą patiekalą. Verta išbandyti!
Žingsnis 1
Vištienos kepenėles užpilkite pienu ir palikite 10 minučių. Taip pašalinsite kartumą ir kepenėlės taps daug minkštesnės.
Tuo metu nulupkite ir supjaustykite daržoves: bulves stambiai, morkas šiaudeliais, svogūnus pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus suberkite bulves, lauro lapą ir gabalėlį imbiero. Imbierą galite pakeisti česnako skiltele. Kepkite 3-4 minutes ant didelės ugnies.
Žingsnis 3
Sudėkite morkas ir kepenis, išmaišykite ir kelias minutes pakepinkite ant didelės ugnies.
Žingsnis 4
Ant viršaus pabarstykite svogūnus ir kepkite porą minučių. Suberkite prieskonius, druską ir kepkite dar porą minučių.
Kategorijos