Vištienos kepenėlių kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Vištienos kepenėlių kotletas

Kotletai gali būti gaminami ir iš mėsos, ir iš subproduktų, pavyzdžiui, kepenų, o vištienos kepenys laikomos dietinėmis. Norint skaniai paruošti vištienos kepenėlių kotletus, svarbu laikytis kelių taisyklių. Geriau gaminti iš atšaldytų, o ne šaldytų kepenėlių, tada patiekalas bus minkštesnis. Prieš gamindami kepenėles nusausinkite. Svarbu nelaikyti vištienos kepenėlių ant viryklės per ilgai - jos bus paruoštos ir tiesiog karštoje keptuvėje, nukeltoje nuo ugnies.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlių kotletas Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kepenėles sudėkite ant lentelės, uždenkite maistine plėvele ir švelniai apskrudinkite. Įtrinkite kepenėles druska ir pipirais ir palikite 15 minučių.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlių kotletas Žingsnis 2
Apkepkite vištienos kepenėlių gabalėlius. Kiekvieną kepenėlių gabalėlį pamirkykite miltuose, paskui kiaušinyje ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite, kol iš abiejų pusių paruduos, maždaug po 4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos