Vištienos kepenėlių kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Vištienos kepenėlių kotletas

Kotletai gali būti gaminami ir iš mėsos, ir iš subproduktų, pavyzdžiui, kepenų, o vištienos kepenys laikomos dietinėmis. Norint skaniai paruošti vištienos kepenėlių kotletus, svarbu laikytis kelių taisyklių. Geriau gaminti iš atšaldytų, o ne šaldytų kepenėlių, tada patiekalas bus minkštesnis. Prieš gamindami kepenėles nusausinkite. Svarbu nelaikyti vištienos kepenėlių ant viryklės per ilgai - jos bus paruoštos ir tiesiog karštoje keptuvėje, nukeltoje nuo ugnies.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlių kotletas Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kepenėles sudėkite ant lentelės, uždenkite maistine plėvele ir švelniai apskrudinkite. Įtrinkite kepenėles druska ir pipirais ir palikite 15 minučių.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlių kotletas Žingsnis 2
Apkepkite vištienos kepenėlių gabalėlius. Kiekvieną kepenėlių gabalėlį pamirkykite miltuose, paskui kiaušinyje ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite, kol iš abiejų pusių paruduos, maždaug po 4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos