Publikavimo data: 2024-06-13
Vištienos kepenėlių kotletas
Kotletai gali būti gaminami ir iš mėsos, ir iš subproduktų, pavyzdžiui, kepenų, o vištienos kepenys laikomos dietinėmis. Norint skaniai paruošti vištienos kepenėlių kotletus, svarbu laikytis kelių taisyklių. Geriau gaminti iš atšaldytų, o ne šaldytų kepenėlių, tada patiekalas bus minkštesnis. Prieš gamindami kepenėles nusausinkite. Svarbu nelaikyti vištienos kepenėlių ant viryklės per ilgai - jos bus paruoštos ir tiesiog karštoje keptuvėje, nukeltoje nuo ugnies.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kepenėles sudėkite ant lentelės, uždenkite maistine plėvele ir švelniai apskrudinkite. Įtrinkite kepenėles druska ir pipirais ir palikite 15 minučių.
Žingsnis 2
Apkepkite vištienos kepenėlių gabalėlius. Kiekvieną kepenėlių gabalėlį pamirkykite miltuose, paskui kiaušinyje ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite, kol iš abiejų pusių paruduos, maždaug po 4 minutes.
Kategorijos