Publikavimo data: 2024-06-23
Vištienos kepenėlių paplotėliai su morkomis
Kepenų paplotėliai - puikus užkandis kepenų mėgėjams. Švelnius kepenėlių paplotėlius labai lengva paruošti ir tam nereikia daug lėšų. Vištienos kepenėlės padaro kepsnelius minkštus, o svogūnai ir morkos suteikia sultingumo. Puikus priedas prie pietų, vakarienės ar net pusryčių.
Žingsnis 1
Supjaustykite kepenis dideliais kubeliais ir suberkite į maišytuvą. Gerai susmulkinkite.
Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite svogūnus ir morkas ir sudėkite juos į maišytuvą. Gerai susmulkinkite.
Žingsnis 3
Į gilų indą sudėkite smulkintas kepenis, morkas ir svogūnus. Suberkite miltus, kiaušinį ir druską. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi įdėkite po šaukštą mišinio ir apkepkite iš abiejų pusių. Kepenėlių paplotėliai paruošti.
Kategorijos