Vištienos kepenėlių paštetas grietinėlėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos kepenėlių paštetas grietinėlėje

Šis paštetas stebina savo paprastumu ir gardumu. Jį galima patiekti ir šeimos pusryčiams, ir ant šventinio stalo kaip tartaletę ar kanapes. Jį lengva pagaminti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlių paštetas grietinėlėje Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas ir pakepinkite truputį augaliniame aliejuje. Kepkite, kol gražiai pagels.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlių paštetas grietinėlėje Žingsnis 2
Sudėkite iš anksto nuplautas ir supjaustytas kepenis ir viską troškinkite 10 minučių, tada supilkite pieną arba grietinėlę ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Druska ir pipirai, galite pridėti mėgstamų prieskonių arba, pavyzdžiui, česnako.

Žingsnis 4

Vištienos kepenėlių paštetas grietinėlėje Žingsnis 4
Viską sudėkite į aukštą stiklinę ir susmulkinkite trintuvu. Pačioje pabaigoje įdėkite gabalėlį sviesto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos