Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos kepenėlių paštetas grietinėlėje
Šis paštetas stebina savo paprastumu ir gardumu. Jį galima patiekti ir šeimos pusryčiams, ir ant šventinio stalo kaip tartaletę ar kanapes. Jį lengva pagaminti.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas ir pakepinkite truputį augaliniame aliejuje. Kepkite, kol gražiai pagels.
Žingsnis 2
Sudėkite iš anksto nuplautas ir supjaustytas kepenis ir viską troškinkite 10 minučių, tada supilkite pieną arba grietinėlę ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Druska ir pipirai, galite pridėti mėgstamų prieskonių arba, pavyzdžiui, česnako.
Žingsnis 4
Viską sudėkite į aukštą stiklinę ir susmulkinkite trintuvu. Pačioje pabaigoje įdėkite gabalėlį sviesto.
Kategorijos