Vištienos kepenėlių paštetas "Labai švelnus" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištienos kepenėlių paštetas "Labai švelnus"

Paštetas yra labai minkštas. Natūralus, be jokių cheminių medžiagų. Ir labai greitai pagaminamas. Privalote paragauti!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlių paštetas "Labai švelnus" Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka, lengvai apkepkite augaliniame aliejuje. Į keptuvę sudėkite susmulkintas vištienos kepenėles.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlių paštetas "Labai švelnus" Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką, nupjaukite šiek tiek sviesto.

Žingsnis 3

Vištienos kepenėlių paštetas "Labai švelnus" Žingsnis 3
Sudėkite visus ingredientus į maišytuvo dubenį, suberkite druską, pipirus ir šaukštą verdančio šalto vandens. Gerai išmaišykite blenderiu.

Žingsnis 4

Vištienos kepenėlių paštetas "Labai švelnus" Žingsnis 4
Perkelkite paštetą į lėkštę. Laikykite šaldytuve ne ilgiau kaip 4 dienas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos