Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos kepenėlių paštetas su apelsinų želė
Vištienos kepenėlių paštetas su apelsinų želė - skanus pikantiškas užkandis, kuris stebina savo unikaliu skoniu. Užkandžio sudėtyje esančios troškintos vištienos kepenėlės yra itin švelnaus skonio ir konsistencijos. Iš natūralių sulčių pagaminta apelsinų želė, kuria padengiamas vištienos paštetas, suteikia užkandžiui ypatingo pikantiškumo. Dėl nepaprasto ingredientų derinio šis užkandis tampa gurmanišku skanėstu.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite kubeliais ir kepkite keptuvėje su sviestu 3 minutes. Kruopščiai nuplaukite vištienos kepenėles ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Sudėkite kepenėles į keptuvę, suberkite prieskonius ir konjaką, išmaišykite ir 15-20 min. troškinkite uždengę ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Troškintas vištienos kepenėles ir svogūną susmulkinkite blenderiu arba mėsmale. Į kepenėlių mišinį sudėkite sviestą ir grietinėlę ir dar kartą gerai susmulkinkite. Paštetą sudėkite į maistine plėvele uždengtą formą ir įdėkite į šaldytuvą 50-60 minučių.
Žingsnis 3
Iš apelsino išspauskite sultis, į sultis suberkite želatiną, cukrų ir gerai išmaišykite. Mišinį 30 sekundžių dėkite į mikrobangų krosnelę, atvėsinkite ir užpilkite ant atvėsusio pašteto. Paštetą dėkite į šaldytuvą, kol sustings.
Kategorijos