Vištienos kepenėlių paštetas su džiovintomis slyvomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištienos kepenėlių paštetas su džiovintomis slyvomis

Mėsos paštetai dėl savo skoninių savybių pelnė didžiulę šlovę ir pripažinimą. Vištienos kepenėlių paštetas laikomas mažiau kaloringu paštetu. Kokybiškame vištienos kepenėlių paštete yra daug cinko, geležies, mikroelementų ir vitaminų. Šiuo atveju pagrindinis naudingas veiksnys yra paštetą sudarančių ingredientų kokybė. Būtent todėl namuose pagaminti paštetai laikomi teisingiausiais ir maistingiausiais.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlių paštetas su džiovintomis slyvomis Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos. Sudėkite vištienos kepenėles ir kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlių paštetas su džiovintomis slyvomis Žingsnis 2
Sudėkite keptuvės turinį į gilų dubenį. Sudėkite džiovintas slyvas ir sviestą. Pagal skonį pagardinkite druska. Mišinį suplakite trintuvu iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos