Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos kepenėlių paštetas su džiovintomis slyvomis
Mėsos paštetai dėl savo skoninių savybių pelnė didžiulę šlovę ir pripažinimą. Vištienos kepenėlių paštetas laikomas mažiau kaloringu paštetu. Kokybiškame vištienos kepenėlių paštete yra daug cinko, geležies, mikroelementų ir vitaminų. Šiuo atveju pagrindinis naudingas veiksnys yra paštetą sudarančių ingredientų kokybė. Būtent todėl namuose pagaminti paštetai laikomi teisingiausiais ir maistingiausiais.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos. Sudėkite vištienos kepenėles ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 2
Sudėkite keptuvės turinį į gilų dubenį. Sudėkite džiovintas slyvas ir sviestą. Pagal skonį pagardinkite druska. Mišinį suplakite trintuvu iki vientisos masės.
Kategorijos