Vištienos kepenėlių paštetas su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištienos kepenėlių paštetas su marinuotais agurkais

Vištienos kepenėlių paštetas su marinuotais agurkais - puikus užkandis, patiekiamas su pyragėliais, skrebučiais, skrebučiais ar duona. Dėl troškintų vištienos kepenėlių ir virtų vištų kiaušinių užkandis yra nepaprastai švelnaus skonio ir konsistencijos. Marinuoti agurkai užkandžiui suteikia ypatingo pikantiškumo. Patiekdami paštetą pyragaičiuose, užkandį paversite išskirtiniu šventiniu skanėstu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlių paštetas su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite vištienos kepenėles, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas - šiaudeliais. Daržoves 3-5 min. pakepinkite keptuvėje augaliniame aliejuje. Sudėkite kepenėles, išmaišykite ir troškinkite po dangčiu 15 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlių paštetas su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Blenderiu arba mėsmale susmulkinkite troškintas kepenis su svogūnais ir morkomis. Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat smulkiai supjaustykite kiaušinius. Susmulkintus ingredientus sudėkite į kepenų mišinį. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite. Paštetas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos