Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos kepenėlių paštetas su marinuotais agurkais
Vištienos kepenėlių paštetas su marinuotais agurkais - puikus užkandis, patiekiamas su pyragėliais, skrebučiais, skrebučiais ar duona. Dėl troškintų vištienos kepenėlių ir virtų vištų kiaušinių užkandis yra nepaprastai švelnaus skonio ir konsistencijos. Marinuoti agurkai užkandžiui suteikia ypatingo pikantiškumo. Patiekdami paštetą pyragaičiuose, užkandį paversite išskirtiniu šventiniu skanėstu.
Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite vištienos kepenėles, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas - šiaudeliais. Daržoves 3-5 min. pakepinkite keptuvėje augaliniame aliejuje. Sudėkite kepenėles, išmaišykite ir troškinkite po dangčiu 15 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Blenderiu arba mėsmale susmulkinkite troškintas kepenis su svogūnais ir morkomis. Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat smulkiai supjaustykite kiaušinius. Susmulkintus ingredientus sudėkite į kepenų mišinį. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite. Paštetas paruoštas.
Kategorijos