Publikavimo data: 2024-04-05
Vištienos kepenėlių suktinukas
Iki šiol mitybos specialistai negali susitarti, ar vištienos kepenys yra kenksmingos, ar naudingos žmogaus sveikatai. Tuo pat metu mokslininkai įrodė, kad šio produkto dėka galima pagreitinti medžiagų apykaitą, pagerinti regėjimą ir net užsiauginti storus plaukus. Tačiau visa tai įmanoma tik tuo atveju, jei vartojate kokybiškas vištienos kepenėles.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite kepenėles ir kepkite 3 minutes. Sudėkite svogūnus. Kepkite dar 4 minutes. Pabarstykite prieskoniais, supilkite grietinę. Išmaišykite ir palikite troškintis ant silpnos ugnies dar 8 minutes. Atvėsinkite ir sutrinkite trintuvu.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kiaušinius ir sūrį sumaišykite su sviestu, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite ritinį. Ant pjaustymo paviršiaus paskleiskite maistinę plėvelę. Ant jos dėkite kepenų gabalėlį, tada įdarą. Atsargiai susukite į tvirtą ritinėlį, užspauskite plėvelės galus. Vištienos kepenėlių vyniotinį 120 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos