Vištienos kepenėlių suktinukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Vištienos kepenėlių suktinukas

Iki šiol mitybos specialistai negali susitarti, ar vištienos kepenys yra kenksmingos, ar naudingos žmogaus sveikatai. Tuo pat metu mokslininkai įrodė, kad šio produkto dėka galima pagreitinti medžiagų apykaitą, pagerinti regėjimą ir net užsiauginti storus plaukus. Tačiau visa tai įmanoma tik tuo atveju, jei vartojate kokybiškas vištienos kepenėles.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlių suktinukas Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite kepenėles ir kepkite 3 minutes. Sudėkite svogūnus. Kepkite dar 4 minutes. Pabarstykite prieskoniais, supilkite grietinę. Išmaišykite ir palikite troškintis ant silpnos ugnies dar 8 minutes. Atvėsinkite ir sutrinkite trintuvu.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlių suktinukas Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kiaušinius ir sūrį sumaišykite su sviestu, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Vištienos kepenėlių suktinukas Žingsnis 3
Suformuokite ritinį. Ant pjaustymo paviršiaus paskleiskite maistinę plėvelę. Ant jos dėkite kepenų gabalėlį, tada įdarą. Atsargiai susukite į tvirtą ritinėlį, užspauskite plėvelės galus. Vištienos kepenėlių vyniotinį 120 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos