Publikavimo data: 2024-04-28
Vištienos kepsnys
Vištienos kepsnys yra labai greitas ir paprastas, bet ne mažiau skanus patiekalas. Vištienos kepsnį galima drąsiai priskirti dietiniam valgiaraščiui. Šis patiekalas gaminamas iš vištienos filė. Mėsą kepsniui reikėtų rinktis šviežią atšaldytą, nešaldytą. Jos spalva turėtų būti šviesiai rausva. Filė gabalėlis turėtų būti be dėmių ir pažeidimų, malonaus gaivaus kvapo. Vištienos kepsnys, kaip ir bet kuri kita mėsa, puikiai dera su šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Vištienos filė supjaustykite vienodo storio kepsniais. Lengvai pamuškite virtuviniu plaktuvu. Mėsą pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir apšlakstykite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Paruoškite kepsnį. Įkaitinkite grilio keptuvę ant didelės ugnies. Sudėkite kepsnius ant grilio keptuvės ir kepkite ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos