Publikavimo data: 2024-06-13
Vištienos kiaušinių pjaustymas
Klasikiniuose kotletų receptuose dažnai naudojama kiauliena arba jautiena, tačiau vištiena laikoma netinkamu patiekalo ingredientu, nes mėsa gali pasirodyti sausa. Tačiau tinkamai iškepta vištiena būna labai sultinga, skani ir aromatinga. Kotletas su vištienos kiaušiniu - tai maistingas ir kartu mažai kaloringas patiekalas, gaminamas iš vištienos filė, kiaušinio ir miltų. Jame yra daug baltymų ir B grupės vitaminų, todėl jis tinka dietinėms reikmėms.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Paimkite dvi nedideles lėkštes, į vieną įmuškite vištienos kiaušinį, o į kitą supilkite miltus. Panardinkite filė iš pradžių į kiaušinį, paskui į miltus, kad jie visiškai padengtų mėsą.
Žingsnis 2
Apkepkite filė. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir jį įkaitinkite. Tada sudėkite kotletus ir kepkite juos iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos