Publikavimo data: 2024-05-15
Vištienos kišenėlės su sūriu
Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves ir grybus. Grybus, pomidorus ir svogūnus supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite petražoles.
Žingsnis 2
Apkepkite daržoves. Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite grybus ir kepkite 7-10 minučių, kol išgaruos skystis. Į keptuvę suberkite svogūnus ir kepkite 5-7 minutes ant vidutinės ugnies, kol taps permatomi. Retkarčiais pamaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Išjunkite kaitrą.
Žingsnis 3
Paruoškite mėsą. Kiekvienoje vištienos filė padarykite kišenės formos pjūvį. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Paruoškite indą kepimui. Paimkite kepimo indą ir patepkite jį alyvuogių aliejumi. Išdėliokite vištieną, kišenes užpildykite pomidorų griežinėliais. Ant pomidorų sudėkite grybų ir svogūnų mišinį, pabarstykite petražolių žalumynais. Ant viršaus pabarstykite patiekalą tarkuotu sūriu.
Žingsnis 5
Iškepkite mėsą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 25 minutes.
Kategorijos