Publikavimo data: 2024-06-08
Vištienos kojos ant grotelių
Šį patiekalą visada gaminu savo šeimai. Jame yra daug svogūnų ir prieskonių. Dėl to vištienos šlaunelės būna skanios ir aštrios. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Vištienos šlauneles paruošti lengva ir greita. Puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pasigaminti kebabų.
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Stambiai supjaustykite svogūną ir sudėkite jį į dubenį. Sudėkite vištienos šlauneles. Gerai pagardinkite pipirais, druska ir paprika. Maišykite rankomis, kad prieskoniai geriau įsigertų. Uždenkite maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Žingsnis 2
Išimkite mėsą. Leiskite išsiskirti sultims. Kepkite ant grotelių po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos